Taxi vanaf Curacao Airport – Prijs, kosten en Taxi2Airport

Een taxi kun je makkelijk nemen vanaf Curacao Airport. Normaal gesproken staan de taxi’s opgelijnd aan de rechterkant van de uitgang van de vertrekhal. Maar soms is het erg druk, doordat grote vliegtuigen tegelijk aankomen. In dat geval zijn de taxi’s druk en staan er lange wachtrijen. Maar wat is nu ongeveer de prijs? Als dat niet het geval is dan zijn de kosten ongeveer als volgt. Dit zijn ge-update prijzen voor 2024.

Kosten / prijs voor taxi vanaf Curacao Airport

90 ANG / 50 USD / 45 EUR naar Willemstad
100 ANG / 55 USD / 50 EUR naar Mambo Beach
110 ANG / 60 USD / 55 EUR naar Jan Thiel Baai (met ook het Papagayo Hotel)

Toeslagen

Er gelden ook vaak toeslagen. Reis je bijvoorbeeld ’s avonds laat dan komt er een bepaald percentage bovenop. Ook als je met meer dan 4 personen bent en dus een busje nodig hebt, dan is het vaak iets duurder.

Taxi2Airport

Mensen die niet voor verrassingen willen komen te staan, boeken vaak vooraf een taxi met Taxi2Airport. Geen vreemde toeslagen, gewoon een vast bedrag vooraf dat je gewoon via internet betaalt. Het enige dat er niet bij zit, is de fooi. De chauffeur staat met een bordje te wachten bij de aankomsthal en dus sta je ook niet in de rij te wachten.

Ook heb je een overzicht van de kosten, je weet waar je voor betaalt en er is een Nederlandse klantenservice! Boek jouw taxi via Taxi2Airport hier.