Auto huren op Curacao Airport – online vergelijken!

Op het vliegveld van Curacao kun je prima een auto huren. Het is een goed alternatief voor de bus die vrij onbetrouwbaar is, en de taxi die toch wel vrij duur is. Bovendien heb je zo alle bewegingsvrijheid op Curacao. Het eiland Curacao is namelijk toch wel iets groter dan sommige mensen denken. Je kunt al een auto huren op Curacao Airport bij de aankomsthal van het vliegveld.

Voor sommige autoverhuurders moet je naar rechts, anderen zitten schuin naar links, aan de andere kant van de weg. Volg de instructies op bij de autoverhuurder waar jij een auto hebt gehuurd.

Welke autoverhuurders zijn er?

Voor de meeste mensen maakt het niet uit bij wat voor een autoverhuurder ze zitten. Het enige dat belangrijk is, is het formaat, de prijs en de verzekering. Er kan namelijk altijd iets gebeuren met jouw auto. De autoverhuurders actief op en rond het vliegveld van Curacao zijn divers. Je kunt bij de bekende merken een auto huren op Curacao Airport: Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Sixt en Thrifty. Je kunt ook voor minder bekende merken gaan zoals Ross Rental Cars en Just Drive. Of nog beter, huur een auto bij EasyTerra.